Jag har blivit taggad av Augusti_73

The rules: Link to your tagger and post these 3 rules on your blog.
1. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
2. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
3. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

Jag har ju skrivit några sanningar förut men det hindrar mig ju inte från att skriva några till :) Däremot så är jag lite wild and crazy och skippar regel nummer 2 och 3. Någon som inte har något att göra kan ju alltid bara för skoj skriva ner 7 sanningar om sig själv.

Here goes

  • Jag gillar när det skramlar i dammsugarröret när jag dammsuger, gillar att städa när det från början är riktigt skitigt. Gillar att se tydliga resultat av städningen. (obs, jag städar oftast innan det skramlar i röret, bara så ni vet =) )
  • Jag leker att jag bor och lever i IKEAs uppbyggda montrar när jag är i butiken, allra helst gör jag det i köken men andra rum funkar också. Bjuder mamma på fika och går och hämtar saker ur skafferiet. Har scrappat om det, den LOn hittar du här.
  • Jag gillar att köra bil, min favoritbil är PT Cruiser, jag vill ha en röd.
  • Appropå färgen RÖD så är jag sjukligt fäst vid den färgen. Kan jag välja så väljer jag alltid rött. Har haft en röd bil, har en röd kamera, mitt hår färgas rött, när jag hade köpt min laptop så frågade svägerskan om den var röd och det skulle den ha varit om den funnits i rött. Jag gillar helt enkelt färgen RÖD.
  • Avskyr att jag inte alltid vågar säga vad jag tycker. Har svårt för att ge negativ kritik då jag själv inte gillar att få det och om man ger det till någon så får man oftast det tillbaka…
  • Tycker det är underbart att sova då regnet smattrar mot fönstret. Att komma hem efter att ha jobbat natt och det regnar, sover som ett barn hela dagen. Som barn sov vi ibland på höskullen och då det regnar så smattrar det härligt på plåttaket.
  • Min man är min bästa vän. Det är så skönt att ha någon att dela allt med, bra och dåliga saker. Jag vet inte vad jag gjorde av alla känslor innan jag träffade honom, gömde dem långt in i min inre för att försöka förtränga dem….
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>