skickades mitt bidrag in till utmaningen på Kreativa rummets blogg :) Att inspireras av ett bokomslag. Helst av allt hade jag velat frossa i cup cakes efter att ha tittat på omslaget men det blev en LO i alla fall. Den var inte direkt enkel att göra men det kan ha att göra med att jag jobbade natt natten som var. En kollega skulle på maskeradfest och då jag vet hur gärna hon går på såna fester så är det klart man ställer upp och byter pass så hon kan gå. Fast jag har kommit på att när man byter pass ska man alltid vara den som jobbar passet först för då glömmer man liksom bort det och sen helt plötsligt så slipper man jobba ett av sina egna pass. Underbart! Nu var det så att jag slapp en natt i mitten av februari… inte kommer jag ihåg det nu. Nu känns det bara som att jag helt plötsligt var tvungen att jobba på min lediga helg… typ ett övertidspass fast man inte får övertidspengarna… Trist. Men jag fick ett MMS av kollegan när hon var utklädd till en blomma med bin hängande som örhängen! Underbart! Då var det helt plötsligt värt det i alla fall. :)

En liten EGO boost :) Kul med många foton på samma LO. Skönt att inte behöva skriva någon journaling, det är ju inte som om jag skulle glömma bort när jag stod där ute precis vid vattnet och frågade maken om han ville jag skulle ta av mig kläderna. (!) Vad gör man inte för konsten?! :) Massor med dekorationer som alltid. Hatar att scanna LOs. Måste lära mig att fotografera dem. Några tips på vad man ska tänka på? Dagsljus är ett måste, har jag förstått, för att få det snyggt. Tips tas tacksamt emot.

11 Responses to “I sista stunden”
  1. Mysmasken says:

    Har inte tänkt på det tidigare, men skogen eller vad det är i bakgrundne på det stora fotot ser ut som ett par läppar. Ascoolt! =)

  2. Har inte tänkt på det jag heller! Tjusigt! Japp, skog uppe i Dalarna är vad det är.

  3. Såååå himla fin!
    Visst är det skönt att få vara ego ibland!!!!

    Kram
    Mette

  4. Augusti_73 says:
  5. Copper scrap contamination control Copper scrap material reclamation Metal waste repurposing services
    Copper cable price, Metal reclaiming yard collection, Recycling equipment for Copper scrap

    Scrap metal remanufacturing, Copper scrap machinery, Copper cable suppliers, Scrap metal commerce

  6. Metal waste recovery Automotive ferrous metal recycling Iron scrap processing

    Ferrous material pricing strategies, Iron reclamation and utilization, Scrap metal reclamation and recovery

  7. Metal reprocessing facility Ferrous waste reclamation yard Iron scrap refining

    Ferrous metal scrapyard, Scrap iron reclaiming, Scrap metal community engagement

  8. Scrap metal reclaiming management Ferrous material resource optimization Iron waste reprocessing operations

    Ferrous material CSR (Corporate Social Responsibility), Iron and steel recycling and reclamation, Metal reclaiming

  9. Доброго всем дня!

    Было ли у вас опыт написания дипломной работы в крайне сжатые сроки? Это действительно требует огромной ответственности и трудоемкости, однако важно сохранять упорство и продолжать активно участвовать в учебном процессе, как я это делаю.
    Для тех, кто умеет эффективно искать и анализировать информацию в интернете, это действительно помогает в процессе согласования и написания дипломной работы. Больше не нужно тратить время на посещение библиотек или организацию встреч с научным руководителем. Здесь, на этом ресурсе, предоставлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями по ссылке https://1server-diploms.com, это проверенный источник!

    купить диплом бакалавра
    где купить диплом

    Желаю каждому нужных оценок!

  10. Metal recovery and reclamation Ferrous material recycling global impact Iron scrap recovery plants

    Ferrous material recycling facility, Iron repurposing services, Metal recycling and recovery

  11. Sustainable scrap metal handling Ferrous material marketing Iron waste reclaiming and reprocessing

    Ferrous material satisfaction, Iron processing, Metal waste reuse

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>