Det här är vad jag pysslat med i eftermiddag och kväll. Har haft den bra, tyckt det var kul och insett att jag behöver inhandla en del saker. Den är en lift av en av augusti_73s LOs som du hittar här. Jag har i alla fall haft en rolig stund vid pysselbordet. Den var en omöjlighet att scanna in… men maken kom till undräddning och utan honom hade det inte funnits något att visa här i bloggen. För vi är båda urkassa på att fota LOs och denna är det rejält med höjd i, mycket distanskuddar under titeln, vilket gör det svårt att scanna…

Gör mycket hål nu för tiden… kändes i handen efter de 128 hålen i det bruna pappret. Glad att de inte hördes i alla fall, tack vare Silent settern. Kanske sån där håltång inte vore en sån dålig idé? Det var himla svårt att hitta den rosa färgen i PS, den är inte klockrent återskapad. Men så nära vi kunde komma. :) Egentligen är LOn lite större också, men jag orkade inte scanna flera gånger :) så den croppades i stället :)

För den som känner igen E:et så är det samma typsnitt som det stora altrade E:et som jag gjorde för ett tag sen :)

58 Responses to “En liftad LO”
 1. Mysmasken says:

  Men gud så fin den är!!!! O.o
  Verkligen imponerad!

 2. Augusti_73 says:

  Så härlig, Elin!
  Tack för liften!

 3. Såååå fin!
  Underbar!

  Kram
  Mette

 4. Rebecca says:

  Cupcakes är så himmla gott. Jag bakar endel, men äter väldigt få.
  Oh. Jag hade med velat ha en bind it all, men har inte plats. även om jag vet den är liten…. :(

 5. Sannasmamma says:

  Underbar!!! =D

 6. Å vilken härlig LO!!!
  Gillar den massor!

 7. Быстровозводимые здания – это современные сооружения, которые отличаются великолепной быстротой возведения и мобильностью. Они представляют собой сооружения, образующиеся из заранее сделанных элементов либо модулей, которые имеют возможность быть быстрыми темпами смонтированы в районе стройки.
  Строительство быстровозводимых зданий владеют податливостью и адаптируемостью, что дозволяет просто преобразовывать а также модифицировать их в соответствии с потребностями клиента. Это экономически эффективное а также экологически стабильное решение, которое в крайние годы заполучило широкое распространение.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>