Och så här blev resultatet. Tog bara en massa papper från spillbitssamlingen och skar till till lagom storlek. Pärmarna är två kollegieblocksbaksideliknande bitar som jag klätt i ganska tjockt mönstrat papper. Detta kommer bli slutet på alla min spillbitar tror jag… ett litet häfte att ha i väskan, i köket att skriva matlistor på, att ge bort…. överallt kan jag ha såna :)

Testade mina nya stämplar från Gel a tins, gillar dem massor, bondtjejen i mig kom fram :) Sen är det rubons från Miimo, den observante ser att Ket saknades i Inflammable age och jag tog en från ett ark Goodfish. Lite smalare. Sen ser man även bevis på snorigheten, bakom det första fotot ser man en stor förpackning näsdukar. Mitt huvud måste vara till bredden fyllt av snor…

6 Responses to “Testat min bind it all”
 1. triscrap - [a] life of film says:

  !!! Urtjusigt! Gissa om jag är grön av avund! :) Din LO “humor” är min favorit.

 2. Augusti_73 says:

  Så himla fin!

 3. Mysmasken says:

  snyggt :D

 4. Åh vad fint!! Vi saknar dej här på jobbet ju. Det är tomt! :(

 5. Superfint!

  Gel a tins stämplarna är verkligen jättefina! Dem har jag också varit sugen på ett tag….

  Kram
  Mette

 6. Sannasmamma says:

  Åhhh…
  Jag vill också ha en sån!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>