Jag blir så glad av att se Augusti_73s LOs och blev glad att se att det var henne vi skulle lifta tills idag på Kreativa rummet. Här kommer min fega tolkning. När ska jag våga mig på att använda mer färg? Jaja…

Saker använda på LOn som köptes igår på mässan.
– cardstocken
– datumstämpeln från Pysselmyran
– Silent settern till att göra hålen i det ljusblå pappret under fotot. Underbart att slippa banka!

3 Responses to “Delad kärlek”
 1. Underbar layout!
  Jag gillar verkligen upplägget.

  Kram
  Mette

 2. Augusti_73 says:

  Men, det handlar ju inte om att vara feg, det handlar ju om att göra saker och ting på sitt sätt! Jag kan titta på sidor som är mycket dovare i färgerna än vad jag vanligtvis scrappar och tycka att de är superunderbara, men försöker jag göra samma sak själv så blir det bara pannkaka. Och jag ville t.ex. måla allt vitt när vi renoverade vår lägenhet, men jag kände att det inte var jag. Man kan ju inte försöka vara någon/något man inte är, då blir det bara helt fel.

  Jag tycker att du har gjort en jättefin lift!! Basta! ; )

 3. Gud vilken fin. Och ni är så fina tillsammans. Åh, du är så duktig! Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>