Håller som bäst på att hosta sönder min hals och snyta min näsa i bitar. Att man kan producera så mycket snor! Så jag är hemma från jobbet. Skönt att slippa kylan, regnet och rusket och bara vara hemma. Lite ensamt som vanligt. Har just roat mig med att linda upp 19m organzaband på bobiner. Mycket lindande blev det men bandlådan är som pånyttfödd. Annars händer inte mycket. Kollade bara för kul hur länge sen det var jag var sjuk och hemma från jobbet. Över ett år sen. En bra anställd. Få sjukdagar. Ingen att vabba för. Går inte på en massa töntiga möten så jag måste vara kompledig stup i kvarten. :) Sist jag var sjuk var efter att jag och en från jobbet var uppe på Östersunds flygplats och hjälpte till under skid-VM förra året. Sen var jag sjuk tre dagar i januari 07 och innan dess var det 2 dagar i februari 06. 11 sjukdagar på 2 år. Tycker jag inte låter så illa.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>