Idag hade vi personalmöte på jobbet. Huvudskyddsombudet dök upp och pratade lite. Hon nämnde bland annat att löneförhandlingarna mellan facken och arbetsgivaren pågår för fullt. En intressant sak var att de hade lagt till att försöka förhandla om OB tilläggen. Det kan vara så att vi har de sämsta OB tilläggen i Sverige. Har aldrig hört om någon som har haft sämre faktiskt. De har för övrigt inte ändrats sen 1996. I årets förhandling begär facken en ökning på 241%!!!! Tvåhundrafyrtioen procent! TVÅHUNDRAFYRTIOEN PROCENT!!! Då kanske det börjar kännas vettigt att åka dit på nätter och helger. Arbetsgivaren kontrar med deras bud. De kan tänka sig att öka OB tillägget med 1krona. Känns som om ingen riktigt kommer vara den första att ta ett steg emot att komma överens. Det känns mest löjligt. 1krona.

3 Responses to “Löneförhandlingar”
 1. Mysmasken says:

  241% låter roligare än 1 krona!
  Håller tummarn! =)

 2. Metal waste brokerage Metal waste management services Iron and steel recovery

  Ferrous metal recycling plant, Iron scrap dismantling services, Metal reclaiming yard collection

 3. Metal waste reclamation methodologies Ferrous material environmental impact Iron recycling center

  Ferrous metal processing technology, Iron scrap reprocessing solutions, Eco-friendly scrap metal handling

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>