Idag har jag varit ledig och varit igång mest hela tiden. Kom på att jag ville baka bröd och resultatet av det blev det här.

Smakade helt ok, allt bröd är nästan gott nybakt med smör på. Efter det scrappade jag en LO och när jag skulle skriva journalingen så grät jag hela tiden. När jag renskrev det på datorn så grät jag igen, när jag läste igenom det när LOn var klar så kom tårarna igen. Är superkänslig när det gäller just denna sak. Trots att det gått över 4 år sen min morfar gick bort så är det så känsligt…

Idag är det Fetisdagen, det har inte blivit någon semla, dels för att jag varit hemma hela dagen och inte varit till någon affär och dels för att David inte gillar semlor. Så istället för semlor bakades dessa muffins. Och ja, de är lika goda som de ser ut. Den sidan är en av mina porrsidor :)

Igår skulle jag göra en sak till Kreativa rummet men jag kunde inte göra färdigt den… ett kort till en begravning typ. Kände att kortet passade och det blev snyggt med det gråaktiga som jag gjort mha gamsoltekniken (gillar den mer och mer) men innan jag blev klar så kändes allt fel. Som om jag skulle jinxa någons framtid om jag gör ett kort till en begravning… jag känner ingen som är dålig så jag vet inte varför det blev så att jag gjorde ett sånt kort… Kändes osmakligt. Hade tänkt sätta dit texten “Beklagar sorgen” men det blev inget allt efter detta.

Annars hamnade jag i memory lane när jag rotade igenom en låda med krimskrams :) hittade denna.

Detta lite speciella vykort fick jag från en kompis sommaren 2000. Typiskt mig att spara det, jag har hunnit flytta 8 gånger sen dess tror jag och den har följt med på nästan alla flyttar :) inte de två utomlands men de andra. Det var roligt att få och nu har den fått flytta fram vid skrivbordet i stället för att påminna mig om att sommaren kommer i år med.

3 Responses to “Tårar och otäcka kort”
  1. Mysmasken says:

    Haha, snitsigt vykort, slår allt egenscrappa med hästlängder! =)
    Porra inte för mycket nu, eller har du abstinens på polispåsättandet? *hihi*

  2. Anonymous says:

    Hejsan Elin! Detta ser ju bra ut, ser framemot scrapsupport och muffins.. Gisela

  3. Thanks a lot for giving everyone a very terrific chance to discover important secrets from this site. It’s always so ideal and jam-packed with fun for me and my office colleagues to search the blog minimum 3 times a week to read the latest tips you have. Not to mention, we’re usually fulfilled with all the sensational points you serve. Some 3 tips on this page are indeed the most impressive we have all had.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>