Här kommer mitt lite fega :) försök att använda bubbelplast. Vågade inte göra det direkt på pappret utan fegade ut och stämplade på OH-plast som jag sen limmade fast på pappret. Fegis… Måste ha känt på mig att denna utmaning skulle komma för kvällen då jag fick mailet, innan jag läste det, var jag på jobbet och jobbade natt, går förbi verkstan där det ligger just bubbelplast på ett bord. Tänker “detta har jag sett på flera LOs… kanske ska testa” och tar med mig en bit plast hem.

Här är då mitt bidrag till veckans utmaning på Kreativa rummet – att använda bubbelplast.

Äntligen har jag fått denna bild tagen :) Vi har pratat om den i flera år. Måste ha sett rätt roliga ut där vi låg i löven båda två och ålade runt. Massor med bilder, vi hade så himla roligt. Det var i oktober då vi var på vår lilla road trip upp mot Dalarna, stannade till i Gävle och letade oss in i Boulognerskogen. Gävle är inte en helt tokig stad, skulle nog kunna tänka mig att bo där.

2 Responses to “Bubbelplast”
  1. Mysmasken says:

    Ahh, läckert. Fina kort, kan du inte posta några? :D

  2. Sannasmamma says:

    Underbar!! =)

    Ja, då kommer du ju lite längre häråt ;) Om du flyttar till Gävle, menar jag =D

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>