För ett tag sen så fick jag ett PM på ett forum där en tjej sa att hon gillade min stil och undrade om jag ville vara en av ett inspirationsteam på en ny inspirationsblogg, Kreativa rummet. Vilken ego boost! Och samtidigt vilken prestationsångest… inte är jag så bra på att scrappa… och lite på kommando… hualigen… Men självklart så vägde det roliga över! Så jag fick min första uppgift och den finns snart i bloggen tror jag. Ser så fram emot att få dessa utmaningar, så jag scrappar fler än 16 LOs i år :)

3 Responses to “En av ett lag”
 1. Hejhej! Tack för kommentaren i min blogg! Ser framemot att se dina tolkningar av utmaningarna i kreativarummet!!
  Och du…jag bara älskar minialbumet du har gjort längre ner på sidan! Så snyggt!

  /Cattis
  http://kathis.blogg.se/

 2. Mysmasken says:

  Tjoohooo, grattis! Jättekul :D

 3. Grattis vad spännande och så fick jag tips om en ny inspirationsblogg. Tack

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>