Igår på jobbet så sa en kollega att hon ätit pannacotta till efterrätt dagen innan. Tänkte mig tillbaka till bröllopet där vi bjöd på vit chokladpannacotta… mmm… Åter till storyn :) Min kommentar blev något i stil med: vad ambitiöst att stå och hålla på med gelatinblad och annat på en tisdagkväll. Gelatinblad? sa hon. Här används en färdig påse från Ekströms! Finns i samma hylla som chokladpudding och annat.

Varför? Varför, varför, varför? får jag reda på detta.

När jag kommer från jobbet och springer in i affären så inte kan jag hålla mig borta från den hyllan… Så med hem följde ett paket Pannacotta med bärsås från Ekströms. Den har inte provsmakats ännu så jag får vänta med en recension.

Davids kommentar då jag erkänner att jag köpt detta, “att du är så handlingskraftig när det gäller efterrätter.”

Ja så är det nog. Jag känner mig själv rätt bra. Skulle inte orka gå upp och ner för backen för att träna på träningsstället nere i Liljeholmen men jag skulle lugnt orka för en chokladkaka. :)

2 Responses to “Handlingskraftig”
  1. Mysmasken says:

    Jag skulle nog också kunna gå ut och gå trettio minuter om jag visste att det ledde till en fin bakelse av något slag :D

  2. Thanks for your own efforts on this web site. Gloria delights in engaging in internet research and it’s really easy to see why. We all learn all concerning the compelling method you convey simple tips and tricks by means of your blog and as well foster response from website visitors about this area of interest plus my child has been discovering a whole lot. Take pleasure in the remaining portion of the year. Your doing a brilliant job.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>