Och så äntligen så har vi fått svar. Det vi hade hoppast på också, vi får byta vår lilla lägenhet mot trean vid Liljeholmen. Åhh så skönt! Vilken känsla, 70 härliga kvadratmeter att sprida sina pinaler på. Och en balkong. Och badkar. Och ett rum som man kan ha scrappgrejer i (okej, de måste dela rum med Davids gitarrer men det gör ingenting, vad som helst är bättre än att ha dem i lådor, nerpackade merparten av fritiden).

Men vilken helg det kommer bli där i månadsskiftet… Ny organisation på jobbet, brorsan fyller 30 (!) och nu också en flytt mitt i allting. Men det är värt allting. Tänk att få sova i ett rum som inte är rummet som du använder datorn i, tittar på TVn i, utan bara i ett rum som du sover i. Vad skönt! Riktigt längtar tills allt är klart, tyvärr jobbar jag nätter mån-onsd precis efter vi flyttat men det får väl gå, så spännande och se hur vi får till det.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>