Archive for June 4th, 2009

Idag vet jag inte om det slutat regna en enda gång. Bra för växlighet, brandrisk och allt sånt där men det ser ju så grått och trist ut. Jag har varit ute med mamma i stugan och där har vi piffat och donat. Jag övertalar mamma att slänga gamla saker. Och det finns en hel del att ta av där ute. Jag hade med mig en sak jag köpt på Designtorget. När man sitter på toan så har man en fin utsikt över parkeringen och en rabatt. Det är bara det att alla gäster som kommer till stugan kommer den vägen. Och där sitter du och gör dina behov. Gammalt hus = låga fönster. Du reser dig lite upp för att torka… ja, du visar allt. Om du är kille och lättar på trycket så visar du dina skinkor. Men nu ser det ut så här. Mamma blev nöjd och jag blev nöjd.

Utsikt från mammas badrumsfönster.

Comments 35 Comments »

Innan jag skaffade kamera också så kunde det vara så frustrerande att David alltid stannade och tog kort på allt och ingenting. Men sen i januari då jag skaffade min egen så har jag lite mer förståelse. :) Här är vi på ena änden av stranden i Almerida, där var det mer stenigt, i andra änden var det sandstrand. Precis bakom oss fanns det en hage med en get i. Det fick agera fotomodell ett tag. På våra senaste resor så har vi plockat med oss en sten eller två från stränderna vi varit på. De samlas i en glasvas som står i vardagsrumsfönstret och påminner oss och turkosa vatten på Kreta och svarta lavastränder på Fuerteventura.


Här syns andra änden av byn. Restauranger längst med vattnet och snart hittade vi våra favoriter. Andra dagen vi hade hyrbilen så skulle vi öster ut och tänkte gena genom bergen som syns i bakgrunden. Inte ett så smart drag. Först och främst så ska man inte försöka gena om man inte vet vägen överhuvudtaget. Sen så går det nog aldrig att gena över ett berg. Slingervägar till tusen och om jag inte minns fel så gav vi upp och åkte ner till byn igen och sen vidare på en större väg.

Comments 33 Comments »