Archive for December 13th, 2008

Allt jag vill ha är en liten bit choklad. Jag vet att jag har gömt en liten bit choklad i skafferiet som skulle vara alldeles perfekt. Den är borta. Den finns inte mer. Någon har ätit upp den redan. Allt som finns kvar är äcklig mörk blockchoklad. Inte min lilla chokladbit.

Comments 128 Comments »

Snart snart snart så kan jag lägga år 2008s kalender åt sidan och bara släpa med mig 2009s. Eftersom jag inte har ett fast schema så är jag totalt beroende av min kalender, jag kommer ihåg några dagar framåt men sen vet jag inget mer. 2009s kalender startar på måndag så det är bara helgen kvar, sen är jag enkalendrig. :)

Vi får dessa kalendrar genom jobbet, förra årets var nog lite tåligare med sina plastpärmar men 2009s är snyggare i sina svarta papperspärmar. Jag har egentligen bara ett krav på min kalender och det är att själva anteckningsrutan för dagen sträcker sig över hela sidan, så man har några längre rader att skriva på. Inte att det är höga kolumner som är 2cm breda med räcker hela sidan ner, där får man ju knappt plast med någonting på raderna. En av mina favoritstunder på året är när jag sätter mig ner med det tidigare årets kalender och för över allas födelsedagar till det nya årets. Man ser efter om folk fyller jämnt på helger och klurar på om de kommer ha någon stor fest. Andra viktiga datum, som den 25 april då jag och David blev ett par och den 26 april då vi förlovade oss, förs också in i kalendern. En favorit, den 21 juli då vi gifte oss. År 2009 har vi varit tillsammans i 5år, fölovade i 3år och gifta i 2år. Mmmm…

PS. Det är jag som har tagit detta kortet, jag bad maken förklara exakt vilka inställningar jag skulle ha för att ta lite bättre bilder med hans kamera. Det är ju galet många knappar och vred och för en nybörjare så är det lite snurrigt… så jag tog fram papper och penna och skrev ner allihop tillsammans med några illustrativa bilder så jag verkligen inte kan glömma. När jag väl kommit till att ta själva kortet så gjorde det ONT I HANDEN. Shit vad den väger. Jag skulle aldrig klara att gå omkring och fota som David gör… Aj…

Comments 155 Comments »

En liten bok som jag klädde med julpapper och gjorde till en liten kom-ihåg-bok inför julen. Inuti finns tre flikar med FIXA, KLAPPAR och MAT. Lite önskelistor och klappar som ska inhandlas. Ihopbunden med min Bind it all. Banden var några roliga band som jag köpte hos Engströms Artstudio på Symässan i Kista i november, banden liksom blir till spiraler av sig själva. Nice!

Comments 18,421 Comments »