Archive for November 19th, 2008

Jag har inga stämplar från Inkido men jag har nyligen insett att det är något som saknas i min stämpellåda. FRÅN OSS,  JÄRNEK och en helt mängd andra snygga julstämplar har jag nu hittat.

Just nu ges det bort lite blogg candy från Inkido, besök deras blogg och lämna en kommentar.

Comments 3 Comments »

Det har gått bra i dessa fem år som jag jobbat på LFV. Enklast var det första året, jag vände dygnet flera gånger i veckan, man hade som timmis inte så många val. Men nu senaste året är det så jobbigt. Dagen innan jag ska till jobbet så mår jag dåligt, jag förtränger att jag ska dit så jag klarar av att göra något vettigt på dagen. Sen när man väl är på väg så känns det OK men det är att lämna lägenheten som är jobbigast. Att sova på dagarna har också blivit svårare. Tidigare kunde jag lätt sova tills fyra fem på eftermiddag och få 8 timmars sömn men i tisdags när jag skulle sova mellan två nattpass så vaknade jag halv elva, efter endast 3½timmes sömn och jag kunde bara inte somna om. Natten som var var en av mina jobbigaste nätter. Inte hjälpte det att jag for omkull nere på långtidsparkeringen heller, det var glashalt. Hade inte en chans, slog mig på armen och ryggen och handen for rätt ner i asfalten… aj aj aj…

Men vad vill jag jobba med i stället? Jag har ingen aning. Men jag vet att nätterna klarar jag inte av så länge till.

Comments 1 Comment »

i år känner jag verkligen att jag längtar efter julen. Att jag vill att december ska vara i två månader i stället för en. Har jobbat natt natten som var och behöver alltid gå ut och göra något efter att jag sovit i några timmar, så David och jag tog bussen till våra gamla hemkvarter, rint Fridhemsplan. Åt lunch på Hot Wok, mmmm…. Sen in på ÖB, PrisExtra, Granit, Indiska, Oil & Vinegar (älskar denna butik, nu hade de tagit fram några slags chokladfonduegrytor, jag vill ha, har aldrig ätit fondue på något vis men jag kan tänka mig att varianten med chokladdoppade saker passar mig bäst, eller ostdoppade…) På Granit hittade vi en ljusslinga till balkongräcket. ÅH så mysigt det blev. Bredvid balkongdörren finns en strömbrytare, alltså inne i lägenheten, så vi behöver inte ens gå ut i kylan för att tända och släcka den. Mmmyyyssss. Försökte ta ett kort men det funkar inte alls att få med mysigheten, så ni får tro mina ord.

Comments 1 Comment »