Archive for March 24th, 2008

I morgon åker detta kort på lådan. Det ska till mamma som alltid glömmer bort när tiden ställs om. Antingen kommer hon en timme för sent till jobbet eller så kommer hon en timme för tidigt. Inuti har jag gjort en illustration av åt vilket håll hon ska ställa klockan, var tvungen att ta hjälp av wikipedia då jag själv är lite trög när det gäller sommar- och normaltid. Uppenbarligen är det något som går i arv :)

Nu träffar jag mamma på torsdag och kunde lämna över kortet då men det är ju så mycket roligare att få ett kort på posten. Jag kommer ihåg en gång på gymnasiet då jag sa till Anna i bussen på väg till skolan att jag skulle vilja ha ett inbjudningskort och inte vilket inbjudningskort som helst utan ett där det stod “Kära Elin, du är härmed inbjuden till…” och senare samma dag så kom vår kompis Hanna (som inte åker samma buss som oss på morgonen) med just en sån inbjudan! Snacka om timing! Jag blev i alla fall jätteglad. Jag tror vi skulle träffas, vårt lilla gäng, och skapa ljuv musik. Vilka härliga år det var.

Jag och min scrappande kollega Malin ville träffas och fika/scrappa och sen så vill hon ju klämma på alla mina scrapprylar också. Vet inte om det är mig eller min Bind it all hon helst vill träffa… :) Så jag kikade i vårt schema, vi var båda lediga 8 april och sen var nästa dag 5 maj. Och mina kompisar tycker jag är löjlig när jag vill boka in träffar månader i förväg. Sen det värsta av allt…. Malin har självklart lyckats pricka in en bilbesiktning just den 8 april, så kul, vi kan träffas om 6 veckor. Jippi! Suck, ibland avskyr jag mitt skiftarbete. Mer vanligt den senaste tiden men jag tror det har att göra med kunderna som skriker IDIOT åt mig än själva jobbet…. Men inget jobb utan kunder, eller? Jag vill ha ett jobb där man inte har med människor att göra? I alla fall tillfälligt. Var hittar jag det? Ett vända-papper-jobb bakom ett skrivbord.

Comments 29 Comments »