Archive for March 3rd, 2008

Jag blir så glad av att se Augusti_73s LOs och blev glad att se att det var henne vi skulle lifta tills idag på Kreativa rummet. Här kommer min fega tolkning. När ska jag våga mig på att använda mer färg? Jaja…

Saker använda på LOn som köptes igår på mässan.
– cardstocken
– datumstämpeln från Pysselmyran
– Silent settern till att göra hålen i det ljusblå pappret under fotot. Underbart att slippa banka!

Comments 10 Comments »

Gå in på denna sida www.lastfm.se och i rutan Skriv din favoritartist skriv i Louis Prima eller Sammy Davis och du får höra musik som gör dig glad glad glad :)

Gör mig glad i alla fall.

Comments 7 Comments »

Denna gång har en turkosfärgad Bind it all fått flytta hem till mig. Jag köpte den igår på mässan och har hittills bara testkört den på ett litet anteckningsblock men den ska nog få tjäna in sin kostnad i diverse böcker, album och anteckningshäften att spara och ge bort till andra. Superenkel att använda och ganska nätt i sin storlek.

Igår kväll när jag kom hem så spanade jag igenom internet en sväng för inspiration till vad man kan använda den til och här är några länkar jag hittade.

Jejas pyssel och scrap
Bind it alls sida med idéer
Karins album på scrappa.nu
Scrapjazz om hur man använder den och lite bilder på album
Eldhs snygga kalender
Yolis blogg
Hänglarklubben: en burk att ha Promarkerpennor i
Hänglarklubben: en roligt receptbok i form av en fisk
Ulricas scrapsida

Hojta gärna till om ni har fler bra sidor med Bind it all gjorda saker!

Comments 8 Comments »

EZfoamade en stämpel som inhandlades igår på mässan. Hemligheten bakom att göra det snyggt är att bara köpa fyrkantiga stämplar! Blev supersnyggt foamat! Note-to-self: bara köpa fyrkantiga stämplar hädanefter. Det är en datumstämpel. Gillar den. Får se om den dyker upp på nästa LO eller kort….

Comments 7 Comments »

Håller som bäst på att hosta sönder min hals och snyta min näsa i bitar. Att man kan producera så mycket snor! Så jag är hemma från jobbet. Skönt att slippa kylan, regnet och rusket och bara vara hemma. Lite ensamt som vanligt. Har just roat mig med att linda upp 19m organzaband på bobiner. Mycket lindande blev det men bandlådan är som pånyttfödd. Annars händer inte mycket. Kollade bara för kul hur länge sen det var jag var sjuk och hemma från jobbet. Över ett år sen. En bra anställd. Få sjukdagar. Ingen att vabba för. Går inte på en massa töntiga möten så jag måste vara kompledig stup i kvarten. :) Sist jag var sjuk var efter att jag och en från jobbet var uppe på Östersunds flygplats och hjälpte till under skid-VM förra året. Sen var jag sjuk tre dagar i januari 07 och innan dess var det 2 dagar i februari 06. 11 sjukdagar på 2 år. Tycker jag inte låter så illa.

Comments 26 Comments »