Archive for November 29th, 2007

Ikväll har det blivit lite pyssel. Fick två bilder av Emelies mormor och morfar på som nu har blivit två till kort till Emelies memory. Ska bara lamineras i morgon och sen levereras på lördag då de kommer hit på glöggfika. 10 vuxna och 7 barn kommer fika hos oss på lördag kl 13.00. Tror du jag kommer sova gott på lördagkväll eller? :)

Sen har det blivit lite pyssel i köket, igår gjordes hemmagjorda trillingnötter och knäck samt kakdag som ska blil kakor i morgonkväll. Himla roligt faktiskt, gjorde samma kakdeg och gav till Anna & Gustav när vi var där och hälsade på nya bebisen. Trodde det skulle kännas skumt att ge deg till någon men så var inte fallet. Nu var det nog mer OK än annars då det kanske inte är det första man gör när man har en nybliven bebis i familjen, ställer sig och gör kakor…. jaja, Anna sa de var goda och brorsan försökte lura sin svärmor att det var han som gjort dem from scratch så uppenbarligen var de så pass goda att han kunde tänka sig att säga att han gjort dem själv :)

Sen bjuder jag på en bild som är tagen för ungefär två år sen.

David och jag lånade svärmors bil och hade hyrt stuga i Säfsen. Här är vi ute på tur i skogen :) Otäck detalj om stugan…. den var inte stor, ett stort rum med loft… men i den lilla stugan hade ägaren tryckt i ungefär 10 uppstoppade fåglar! Vart man än var så satt det en fågel på väggen! Den värsta var en stor örnliknande sak som hängde ovanför där vi sov. Om man inte drömde mardrömmar innan så gör man det definitivt efter man sovit under den här!

Comments 31 Comments »