Archive for November 9th, 2007

Igår skulle jag försöka vrida runt dygnsrytmen lite grann och för mig betyder det att jag inte ska gå och lägga mig 22 utan närmre midnatt :) Då satte jag mig vid pysselbordet och efter ett tag så låg följande LO framför mig. Sist vi var på IKEA Kungens kurva så hade de byggt upp en monter som föreställde en blombutik… åhhh… jag vill ha en blombutik. Så där står jag alltså och frågar min kund (=David) om vilket snöre han vill ha runt varan han just köpt. Jag “leker” att jag bor i alla montrar, såna där affärsliknande men även köken och ja, allihopa egentligen. Köken ska helst ha ett litet skafferi, det vill jag ha i mitt kök när jag bygger hus. Och sen vill jag att det ska vara som en liten bänk bakom en köksö, där det ska stå två barstolar så att någon kan hålla mig sällskap då jag lagar mat. Tycker det är supertrist att laga at ensam.

Satte dit en blomma i håret på mig själv bara för att testa, har sett det på så många LOs… men jag gillade det inte på mig men då vågade jag inte ta bort den ifall fotot skulle bli fult så då fick den sitta kvar. Kanske den sitter fel, eller att det inte passar på just den vinkeln av mig… Glömde bort att göra kort av spillbitarna… det brukar jag försöka göra. Men då var klockan över midnatt och ögonen föll ihop. Skulle ju ha passat bra då jag behöver en grattiskort tills måndag. Note to self – gör ett kort i helgen.

Sen kom jag på att mamma faktiskt fyller år i början av december så hon kan få saken jag gjort åt henne redan då, så slipper jag vänta tills julafton! Inte dåligt. Hittade också en superbra julklapp på Stadsmissionen idag. Kanon! Tänk så mycket pengar man skulle spara om man hittade alla klappar där.

Comments 1 Comment »