Archive for September 6th, 2006

Då har vi äntligen flyttat in i vår trea :) Helgen var hektisk och det hade inte gått utan min allra käraste vän Kickan och min underbara mamma Anette. Det hade verkligen inte gått utan dem. Medans Kickan, David och jag kånkade möbler från ena stället till det andra så städade mamma ur den gamla lägenheten. Jag gick upp 7 för att fixa flyttbilen och kom inte hem (till vårt härliga nya hem) förrän klockan 22.20 ungefär. Kändes lite ovant att ta tunnelbanan och hissen upp till nya stället men det kändes bra. Då jag kom hem hade David skruvat ihop sängen och bäddat, vilken känsla av att äntligen kunna lägga sig och vila.

Flyttade gjorde vi på fredagen och lördagen, jag var sen ledig i två dagar och ändå så var jag och David så trötta varje dag att vi stupat i säng kring 9 snåret. Och om man känner oss (eller i alla fall David) så har det typ inte hänt sedan 10 årsåldern….

I tisdags så var jag första dagen tillbaka på jobbet efter att omorganisationen hade startat, kändes lite skumt och man visste inte riktigt vart man skulle ta vägen men så kändes det för oss allihopa och det får ju helt enklet vara så nu i några veckor tills alla har funnit sin plats. Men jag tror det kommer att bli bra, såsmåningom i alla fall.

Idag har vi varit till IKEA och handlat lite smått och gott. Allra mest glad är jag över mitt nya skrivbord!!! Äntligen har jag någonstans att vara, nånstans att ha mina grejer och min dator, slipper bränna mig på låren då jag sitter i sängen och surfar :) Snart ska jag plocka fram mina scrapsaker och släppa fram kreativiteten.

Comments 12 Comments »