Archive for July 31st, 2006

Jag gillar mitt jobb. Jag har tur. Det är inte alla som har lika mycket tur som jag har, hittills i mitt 27åriga liv har jag aldrig haft ett jobb som jag inte gillat. Städerska, barnskötare, student, konditoribiträde, kallskänka, italiensk delikatessbutiksbiträde, call center telefonist och nu jobbar jag på en parkering. Alla har haft sina perks. Men mitt nuvarande jobb är jag som klippt och skuren för, plus att det är ett extremt fritt jobb som får mig att känna mig stolt då jag sitter på Arlanda Exress hem från jobbet.

Varje dag lär jag mig något nytt och idag lärde jag mig hur man kontrollerar att en lampa fungerar i en av automaterna. Ska nu kolla alla 21 så att jag vet! Gillar att laga saker.

Hade blivit lovad middag då jag kom hem kl 19 men det blev ändrade planer. Gick till restaurangen på hörnet och tog med oss mat ner till parken, underbart god wok. Låg sedan på en filt, under en filt och tittade upp på ett tak av lönnlöv och pratade om allt och ingenting, medans vinden piskade vågorna på Norr Mälarstrand. Pratade bla om hur vi vill ha vårt bröllop. Det är hysteriskt svårt att komma på hur jag vill ha det då jag aldrig nånsin varit på ett bröllop… Men vi kom på en inte-lista iaf.

  • Vi vill inte gifta oss i en kyrka.
  • Jag ska inte ha en stor vit bakelseklänning.
  • Det ska inte vara så många gäster utan en mindre tillställning. (Inte direkt frivilligt, vi känner helt enkelt inte så många människor :) )

Comments 9 Comments »