Archive for July 30th, 2006

Dessa två lediga dagar har gått för fort. Känns som om jag inte gjort nånting alls. Och nu väntar tre dagars jobb 8-18… Men i morgon ser jag fram emot att få följa med att titta vart vår avdelning ev ska flytta i september. Det ska bli kul. Annars är det lugnt på jobbet, vi är lite kort om folk men vilken arbetsplats är inte det i semestertider.

Jag har varken hunnit med att scrappa eller att sy väskan som jag ska ge till J på torsdag. Men den får jag sy på torsdag dag, ska ju inte till Uppsala förrän kl 17-18 ca. Men då måste jag verkligen se till att få den fixad då, annars får jag skämmas!

Vikten min fick en egen sida, ville inte blanda den med resten av mina tankar eller med scrapbookingen, positivt på en sida och negativt på en annan. Sidan finns att beskåda här.

Comments No Comments »

Tröttheten. De senaste dagarnas konstiga jobbtider har gjort att min kropp fått spel. Har knappt orkat någonting idag. Och har haft ont i armar och ben utan direkt anledning. Tillbringade större delen av dagen tillsammans med Ds familj då en av hans systrar fyllde år idag. Gäspade mest hela tiden. Men det är alltid kul att träffa dem, många barn blir det… 4 stycken är det nu och ett till är på väg. Känns som om man ligger i lä. Man blir iaf inte pressad på att producera barnbarn :)

Gav systern ett presentkort på Skapa Hobby på Hornsgatan, sa att det skulle användas till att köpa ett album till barnet i magen (hon håller ju på med ett till hennes äldsta barn) då jag tycker att det är viktigt att inte bara det första barnet får en massa uppmärksamhet och saker som det andra barnet inte får… Märks det att jag själv är barn nummer 2 eller???

Comments No Comments »