Archive for July 28th, 2006

… kom regnet och åskan och blixtarna.

Det har ju hängt i luften de senaste dagarna. Meteorologerna har ju lovat detta flera dagar i sträck men inget har hänt. Men så äntligen så blev himlen svart och kastade blixtar till höger och vänster för att sedan öppna sig och regnet bara öste ner. Men var det tvunget att komma precis då jag skulle gå hem från affären?!? Då jag gick nerför backen till huset så plaskade jag i 5 cm vatten som forsade längst gatan…

Men man ska inte klaga allt för mycket. Nu har det värsta laddats ur skulle jag tro. Plus det hade ju varit jobbigare om regnet kommit då jag jobbade. Det var illa nog när jag stod där och kämpade för att ha upp en fälld flaggstång i gassande solsken, det hade varit värre att göra det i hällregn!

Jag är nu ruskigt trött, både i kropp och själ… Ska i framtiden försöka undvika att jobba så tokigt som jag gjort denna vecka… måndag, tisdag natt för att sen jobba torsdag, fredag dag. Kom hem 8 i onsdags morse för att samma tid nästa dag stå och vänta på bussen utanför porten. Det känns nu… Men nu är det 60 timmar fritid som gäller!!! Får se om vi kommer ut till skärgården som vi talat lite löst om, har hört talas om bed and breakfast för trehundra kronor som vi ska försöka finna. Vi får se, vi får se.

Comments 3 Comments »